Kako koristiti BrziPosao

Glavna > Kako koristiti BrziPosao

1. ŠTA JE BRZI POSAO

BrziPosao.com je inovativna online platforma koja povezuje ponuđače usluga sa korisnicima na brz i efikasan način. Bez obzira da li želite ponuditi svoje vještine ili pronaći profesionalce za određene zadatke, naša platforma vam omogućava da to uradite sa lakoćom.

Naša glavna svrha je olakšati proces pronalaženja usluga i pronalaženje kvalifikovanih profesionalaca iz različitih oblasti. Svi naši korisnici mogu imati koristi od ovog izuzetnog načina komunikacije i saradnje.

Korištenje, objave usluga i zahtjeva je BESPALTNO!

Kako BrziPosao.com funkcioniše:

  • Kao Ponuđač Usluga: Ako pružate određenu uslugu kao što je vodoinstalaterstvo, građevinski radovi ili bilo koja druga usluga, možete kreirati svoj profil i ponuditi svoje veštine. Detaljno opišite svoje usluge, cijene i dostupnost kako biste privukli potencijalne klijente. Naša platforma vam omogućava da budete vidljivi širokom spektru korisnika.

  • Kao Korisnik Usluga: Ako vam je potrebna određena usluga, kao što je renoviranje stana, montaža nameštaja ili čišćenje, možete jednostavno napraviti zahtev na platformi. Definišite svoje potrebe, lokaciju, budžet i vreme kada vam je usluga potrebna. Ponuđači usluga će pregledati vaš zahtev i ponuditi svoje usluge.

Prednosti Brzog Posla:

    • Lakše pronalaženje usluga: Bez obzira da li ste ponuđač usluga ili korisnik, naša platforma vam štedi vrijeme i napore pri pronalaženju odgovarajućih usluga ili klijenata.
    • Transparentnost: Svi korisnici mogu pregledati profile i ocjene drugih korisnika, pružajući veći stepen transparentnosti i povjerenja.
    •  

Započnite s nama danas:

BrziPosao.com je mjesto gdje uspješno povezujemo ponuđače usluga i korisnike, stvarajući pobjedničke situacije za sve uključene. Pridružite se našoj zajednici i uživajte u bržem i lakšem načinu obavljanja poslova i pružanja usluga.*

Neka BrziPosao.com postane vaša go-to destinacija za sve vaše potrebe u oblasti usluga. Javite se danas i iskusite jednostavnost i efikasnost naše platforme.

2. REGISTRACIJA

Da objavite uslugu koju nudite ili da napravite zahtjev usluge koju tražite morate se registrovati : https://brziposao.com/register

 

3. OBJAVITE USLUGU

Da objavite Vašu uslugu kliknite na zeleno dugme "KREIRAJTE USLUGU" 

Kada kreirate uslugu treba da popunite određena polja kao što su:

- Naslov usluge ( koju uslugu nudite npr. Nudim uslugu čišćenja)

- Kratak opis i opis ( opišite vašu uslugu, možete navesti i vašu lokaciju, vaš broj telefona, i ostalo) 

- Učitaj fotografiju/sliku ( Unosite fotografiju vaše usluge i to će biti vidljivo korisnicima kada pregledavaju usluge) 

- Video ( Nije obavezno, možete učitati video usluge i objašnjenje ako imate ili reklamu firme. Možete učitati video veličine do 10 MB)

- Tipovi cijena ( određujete mjernu jedinicu po kojoj nudite vašu uslugu npr: po cm, metru, kilometru, sat, također možete odrediti po završenom poslu i po dogovoru)

- Cijena ( unosite cijenu vaše usluge zavisno od Tipa cijena koju ste izabrali iznad, npr : ako ste odredili tip cijene po km(kilometru) unosite cijenu koju naplaćujete po 1 km a kupac koji vas angažuje i rezerviše vašu uslugu ima mogućnost da unese iznos km za uslugu koju želi da rezerviše i automatski se preračunava koliko će ga to koštati. npr: vi ste odredili cijenu 2 KM po kilometru, kupac ako unese u rezervaciju da mu treba dostaviti nešto udaljenosti 100 kilometara automatski će mu biti prikazan iznos od 200 KM,   100km x 2 KM = 200KM za platiti )

- Vrsta usluge ( usluga koju nudite, birate kategoriju koje su ponuđene, u slučaju da smatrate da nema kategorije koja opisuje vašu uslugu možete nam se obratiti na support@brziposao.com. )

 

-

4. NAPRAVITE ZAHTJEV

Ako tražite određenu uslugu tada kliknite na zeleno dugme Napravite zahtjev i opišite koju uslugu tražite. 

primjer : ako vam treba moler pravite zahtjev sa opisom usluge koja vam treba, gdje možete unijeti i grad, tel, itd., u ovom slučaju moler. Unesite uslugu koju tražite, kategoriju (npr. moler), za koliko dana želite da se vaša usluga završi, datum ( dan kada treba usluga da se završi), vrijeme (od vremena - do vremena gdje unosite u kojem vremenskom terminu želite da se usluga završi), učitaj sliku (gdje možete učitati sliku šta treba da se završi), učitaj fajl ( gdje možete učitati pdf, ili word fajl, korisno kod određenih usluga kao npr: arhitekture, usluge da se nešto otkuca i prevede na određeni jezik itd), nudim iznos (iznos koji ste spremni platiti)