Politika privatnosti

Glavna > Politika privatnosti

Uvod

Hvala što koristite brziposao.com. Vaša privatnost nam je izuzetno važna, i ovom Politikom privatnosti želimo vas informirati o tome kako prikupljamo, koristimo, štitimo i dijelimo vaše osobne podatke. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste razumjeli naše prakse.

Prikupljanje i Korištenje Informacija

  • Osobni podaci: Možda ćemo prikupljati od vas osobne podatke kao što su vaše ime, adresa, e-mail adresa, broj telefona i slično. Prikupljamo ove informacije kako bismo vam omogućili pristup našim uslugama, kontaktirali vas u vezi s ponudama, obavještavali vas o promjenama ili ažuriranjima usluga i pružili vam podršku.

  • Podaci o poslovanju: Možda ćemo prikupiti podatke o vašem poslovanju, kao što su informacije o oglasima i uslugama koje nudite ili tražite. Ovi podaci pomažu nam unaprijediti našu platformu i pružiti bolje korisničko iskustvo.

  • Informacije o uređaju i praćenje: Kako biste poboljšali našu uslugu, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju i načinu na koji koristite našu web stranicu.

Sigurnost Informacija

Vaša sigurnost je naš prioritet. Koristimo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe.

Dijeljenje Informacija

Nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to nužno kako bismo pružili usluge koje ste zatražili ili radi ispunjenja zakonskih obveza.

Prava Korisnika

Imate prava u vezi s vašim osobnim podacima, uključujući pravo na pristup, ispravak, brisanje i ograničenje obrade. Ako želite ostvariti svoja prava ili imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s vašim osobnim podacima, molimo da nas kontaktirate na support@brziposao.com.

Ažuriranja Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti može se povremeno mijenjati kako bismo odgovorili na promjene u zakonodavstvu, tehnologiji i našim poslovnim praksama. Svaka ažurirana verzija ove Politike privatnosti bit će dostupna na našoj web stranici.

Kontakt Informacije

Ako imate pitanja, komentare ili prijedloge u vezi s ovom Politikom privatnosti, molimo da nas kontaktirate na support@brziposao.com.