Pravila korištenja

Glavna > Pravila korištenja

Korištenjem web stranice brziposao.com (u daljnjem tekstu "mi", "nas" ili "web stranica") slažete se s ovim "Pravilima korištenja". Molimo vas da ih pažljivo pročitate prije upotrebe naše web stranice. Ako se ne slažete s ovim pravilima, nemojte koristiti našu web stranicu.

1. Registracija Računa

1.1. Obavezna Registracija: Za pristup određenim sadržajima i funkcionalnostima web stranice može biti potrebna registracija računa. Morate pružiti točne i potpune podatke tijekom registracije.

1.2. Zaštitite Lozinku: Vi ste odgovorni za sigurnost vašeg korisničkog imena i lozinke. Ne smijete dijeliti svoj račun s drugima ili pristupiti računima drugih korisnika bez dozvole.

2. Ponašanje Korisnika

2.1. Poštivanje Zakona: Korištenjem naše web stranice obvezujete se poštivati sve relevantne zakone i propise.

2.2. Ponašanje na Web Stranici: Niste dopušteni komentari, postovi ili materijali koji su ilegalni, prijeteći, uvredljivi, vulgaran, pornografski ili na drugi način neprihvatljivi.

2.3. Suzdržavanje od Zloupotrebe: Ne smijete koristiti našu web stranicu na način koji bi mogao oštetiti web stranicu, narušiti pristojnost ili ometati druge korisnike.

3. Intelektualno Vlasništvo

3.1. Prava Intelektualnog Vlasništva: Sadržaj web stranice, uključujući tekste, slike, logotipe i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva.

3.2. Korištenje Sadržaja: Sadržaj web stranice možete pregledavati, dijeliti i tiskati za osobnu upotrebu, ali ne smijete ga reproducirati ili distribuirati bez dozvole.

4. Privatnost

4.1. Prikupljanje Informacija: Prikupljamo određene informacije o korisnicima u skladu s našom "Politikom privatnosti".

5. Odgovornost i Ograničenja

5.1. Odgovornost Web Stranice: Mi ne dajemo jamstva niti izjave o točnosti, pouzdanosti ili dostupnosti sadržaja web stranice.

5.2. Odgovornost Korisnika: Vi snosite odgovornost za svoje postupke tijekom korištenja web stranice.

6. Završne Odredbe

6.1. Izmjene Pravila: Imamo pravo izmijeniti ova "Pravila korištenja" u bilo kojem trenutku. Izmjene će biti objavljene na web stranici.

6.2. Prestanak Korištenja: Mi možemo privremeno ili trajno obustaviti vaš pristup web stranici ako kršite ova pravila.

6.3. Pravila Drugih Web Stranica: Ova "Pravila korištenja" primjenjuju se samo na našu web stranicu. Preporučujemo vam da pročitate pravila drugih web stranica koje posjećujete.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim "Pravilima korištenja", kontaktirajte nas na [support@brziposao.com].

  • "Korisnik" se odnosi na svaku osobu koja pristupa web stranici ili koristi naše usluge.
  • Korisnicima se preporučuje čitanje ovih Pravila korištenja te ostalih relevantnih dokumenata poput "Politike privatnosti".
  • Za sva pitanja ili kontakt s nama, možete nas dosegnuti putem e-mail adrese: support@brziposao.com.

2. Rješavanje Nesuglasica i Sporova

Svjesni smo da se, unatoč našim najboljim naporima, mogu pojaviti nesuglasice ili sporovi između korisnika na našoj web stranici. U cilju transparentnosti i pravednosti, želimo naglasiti sljedeće:

Rješavanje Nesuglasica i Sporova

  1. Korisnička Odgovornost: Svi korisnici prihvaćanjem ovih Pravila korištenja slažu se da će se svaki potencijalni nesporazum ili spor između korisnika, kao i sve posljedice koje proizlaze iz takvih sporova, rješavati isključivo između uključenih korisnika.

  2. Neovisno Rješavanje: Web stranica brziposao.com neće biti odgovorna niti će posredovati u rješavanju sporova između korisnika. Svi korisnici slažu se da će izuzeti brziposao.com iz takvih nesuglasica i sporova.

  3. Odgovornost za Postupke: Svaki korisnik preuzima osobnu odgovornost za svoje postupke i aktivnosti na web stranici brziposao.com. Korisnici su odgovorni za komunikaciju i dogovore koje sklapaju s drugim korisnicima.

  4. Pravna Ograničenja: Sve nesuglasice i sporovi trebaju se rješavati u skladu s važećim zakonima i pravilima koji se primjenjuju u vašoj državi ili jurisdikciji.

Naša Uloga

Iako se ne bavimo izravnim rješavanjem sporova između korisnika, mi se trudimo pružiti platformu koja promiče poštene i transparentne interakcije među korisnicima. Aktivno radimo na održavanju web stranice i promicanju etičkog korištenja, ali ne možemo kontrolirati sve aspekte interakcija među korisnicima.

Smatramo da je ključno očuvati atmosferu uzajamnog poštovanja i povjerenja na našoj web stranici. Molimo sve korisnike da se pridržavaju ovih "Pravila korištenja" i da se odgovorno ponašaju prema drugim korisnicima.

Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji te se nadamo da će naša web stranica služiti kao korisna platforma za povezivanje korisnika i ostvarivanje njihovih potreba.